Inventis

Inventis Studio

Inventis je kreativni studio specijaliziran za razvoj web rješenja. Naše usluge uključuju poslove vezane za izradu web stranica odnosno web aplikacija što obuhvaća cijeli razvojni postupak od ideje, projektiranja, implementacije, testiranja,  te korisničke podrške. Osim toga naše usluge uključuju Internet marketing, izradu multimedijalnih materijala razne namijene, te grafički dizajn i pripremu.

Inventisov tim čine visoko obrazovani, usko profilirani i kreativni mladi ljudi koji su svoje vještine stekli kroz formalno obrazovanje te ga unaprijedili dodatnom edukacijom i višegodišnjim praktičnim usavršavanjem.  
Volimo posao koji radimo, a svaki naš uradak je protkan kreativnošću i entuzijazmom. Posebnu pozornost u radu pridodajemo detaljima. Vjerujemo da je jednostavnost ključ uspjeha pa stoga nastojimo stvarati jednostavna i intuitivna rješenja te prakticirati čist i minimalistički dizajn.
U radu se koristimo najnovijim, provjerenim i preporučenim tehnologijama, te se uglavnom oslanjamo na komercijalna programska rješenja koja nam pomažu u realizaciji projekata.

Bilo da se radi o web projektima, multimediji ili grafičkom dizajnu,  Inventis će za vas osmisliti i realizirati rješenja originalnog vizualnog dojma i visokog stupnja uporabljivosti.

na vrh

Pristup radu

Proces stvaranja novog projekta započinje onog trena kada nas kontaktirate s konkretnim zahtjevom i/ili idejom. Potpuno smo otvoreni i spremni slušati vaše prijedloge, štoviše inzistiramo na uskoj suradnji s korisnicima znajući da su zapravo svi uspješni  projekti plod čvrste suradnje i zajedničkog rada. Svakom projektu  pristupamo izdvojeno jer smo svjesni da je svaki poslovni model i brand na tržištu jedinstven.

Ako imate prijedloge, ideje, obratite nam se, a mi ćemo ih bez obveze analizirati  i pokušati predložiti najbolje rješenje za vas.

na vrh

Zašto raditi s nama ?

• profesionalni smo i ozbiljno pristupamo poslu

• imamo bogato radno iskustvo i želju za napretkom

• imamo svježe ideje i volimo ih razvijati s vama

• fleksibilni smo i lako se prilagođavamo

• svi naši projekti pokazuju uspješne rezultate

Sva prava pridržana © 2008. INVENTIS. Uvjeti korištenja