Inventis

Inventis Studio često surađuje s mnogo vanjskih suradnika i tvrtki. Ukoliko želite postati dio našeg kreativnog tima ili vidite priliku za poslovnu suradnju s nama, obratite nam se, rado ćemo razmotriti vaš upit ili prijedlog.

Rustem

Java/.NET/SQL programer. Na studiju računarstva pri Sveučilištu u Splitu specijalizirao je programiranje u Javi te je diplomirao na temu distribuirani sustavi i RMI tehnologija. Kao junior programer odmah je započeo rad na velikim Web projektima i korporativnim aplikacijama. Orijentiran na back-end razvoj, usvojio je niz open source tehnologija i Spring framework. Urođeni entuzijazam ili možda zaostalo studentsko buntovništvo potjeralo ga je još dalje pa je savladao ASP.NET i .NET framework te se prihvatio razvoja kompletnih Web rješenja. Ubrzo zatim pridružio se timu Studija.

Nenad

.NET programer/product manager. Nenadovo znanje i iskustvo pokriva sve verzije .NET framework-a. Iskusan je podjednako dobro i u Winforms i u Web aplikacijama. Osobitu težinu njegovom programerskom znanju daje bogato iskustvo izrade aplikacija za velike korporativne sustave. Među značajnijim radovima, vrijedno je istaknuti njegov intenzivni angažman na izradi poslovne aplikacije za Schier-Otten & CO - internacionalnu transportno-logističku kompaniju gdje je dugoročno usavršavo svoje vještine. Trenutno je angažiran na poziciji programera u timu Studija.

Ivan

Designer/audio & video producer. Ivan je kreativac u širokom pojmu, a najveće zadovoljstvo je pronašao u grafičkom dizajnu, crtanju, produkciji glazbe i izradi 2D animacija. Svaki od tih umjetničkih smjerova shvaća i više nego ozbiljno ali nikada ne gubi onu čar zbog koje je i počeo stvarati. Inspiraciju crpi iz prirode, ljudi i pozitivnih vibracija oko sebe. Paralelno s razvojem tehnologija i ljudske svijesti, nakon punih 6 godina dizajniranja i stvaranja soničnih krajolika, uranja sve dublje u raznolike načine izražavanja i tako nastavlja oblikovati svijet oko sebe i sebe kao kreativnog pojedinca. Od olovke, kolaža, vodenih boja i tuša, do Photoshopa, Illustratora i After effectsa osjećaj mu je potpuno isti; neopisiva lakoća postojanja i ljubav prema stvaranju novih svjetova.

Antonio

Creative director/web developer. Inženjer je informacijskih tehnologija, a diplomirao je na smjeru baze podataka na Sveučilištu u Splitu. S obzirom da je osnivač Inventis Studija bavi se širokim spektrom poslova vezanim za upravljanje tvrtkom. Glavna zadaća mu je planiranje i vođenje projekata, a brine se o cjelokupnom razvojnom procesu od stvaranja ideje sve do puštanja u produkciju. Uža specijalnost mu je front-end development. Pazi da je kod uredan i ispravan, te da je svaki piksel na svojem mjestu jer inače ne bi mogao mirno spavati. Kada se ukaže potreba rado piše .NET kod, a s obzirom na svoj obrazovni smjer vrlo mu je omiljen i rad s relacijskim bazama podataka.

na vrh

Sva prava pridržana © 2008. INVENTIS. Uvjeti korištenja